2017-01-25 21:25:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő: Nem lesz egyszerű napja

Napi horoszkóp január 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai nap lelassulnak az események, használja ki az időt, és tervezze meg a közeljövő feladatait. Új ismeretség melengetheti fel szívét, az illető vonzalma fellelkesíti. Talán még egy komolyabb kapcsolat is lehet idővel a dologból...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Elkeserítik az állandó viták, amelyeket mostanában a párjával folytat. Persze egyik veszekedés sem komoly, de a hangulatát rendre elrontják ezek a szópárbajok. Törekedjen a békére, legyen kedvesebb a szokásosnál, hátha ezzel a párját is jobb belátásra bírja!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön találékony, kreatív és rendkívül megbízható munkatárs. Ezt pedig végre a főnökei is észreveszik. A riválisai, bárhogy is próbálkoznak, képtelenek kiütni a nyeregből. Sőt, még köztük is új szövetségesre találhat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre felenged a fagy kedvese és ön között, és sikerül megtalálniuk a közös hangot. A baj csak az, hogy most pedig idejük nincs a romantikára... Próbáljon legalább este egy finom vacsorával kedveskedni neki!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Önnek sem telik gondtalanul a napja, ráadásul a környezetében is sokan idegesek, nyugtalanok. A legrosszabb, amit tehet, ha kapkodni kezd - inkább tervezzen tudatosan kevesebbet a mai napra, és csak azzal próbáljon meg elkészülni, ami kimondottan sürgős.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha a karrierjében való előrejutáson töri a fejét, akkor a női főnökökre most jobban alapozhat, mint a férfiakra. A segítség néha onnan jön, ahonnan nem is várat volna... Így lesz ez most is!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Apróságokból nem kell nagy bajt kavarnia. Legyen higgadtabb, és vegye elő jól ismert humorérzékét. Szereti és becsüli önt a társa, ezt tartsa észben, mielőtt nekiugrana apróságok miatt!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Úgy érzi, hogy ön viseli a terhek nagy részét, de ez így nem mehet tovább. Üljön le egy építő jellegű beszélgetésre a családjával. Néha még az sem árt, ha kissé megemeli a hangját. Inkább, minthogy túlhajszolja magát...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Fontos, hogy jól megszervezze napi programját. Mintha a munkahelyi káosz nem lenne elég, délután még egy kisebb magánéleti problémát is meg kell oldania. Este kapcsolódjon ki a baráti társaságával.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ingerült hangulat fogadja a munkahelyén, sajnos a békét fenntartani majdnem lehetetlennek látszik. Senki sem enged a maga igazából. Meg se próbáljon egyezséget kötni, teljesen felesleges...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Minden lesz ez a nap, csak egyszerű nem... Jobb ha ma nem csinál semmi fontosat. Inkább tervezze meg a következő napok feladatait, gondolatban, vagy papíron. Egyik családtagja padlóra kerül. Fogja meg a kezét, de úgy nyújtson segítséget, hogy ne érezze bántónak.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll, együtt a Plútóval. Ne hagyja, hogy összecsapjanak a feje fölött a hullámok. Keressen egy beszélgetőtársat, aki hasonló életfelfogású, mint ön. Most szüksége van arra, hogy megoszthassa másokkal az érzéseit.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: